Voor de pers

Kapper Bekker na 108 jaar heropend als Barber Bekker

MAART 2019

Kapper Bekker na 108 jaar heropend als Barber Bekker

HEEMSKERKDe vanaf 1911 opgerichte kapper Bekker is onder de nieuwe naam ‘Barber Bekker’ terug op de oude vertrouwde locatie achter in de winkel van Gelukszaak Bekker. Op zaterdag 6 april opent Barber Bekker officieel zijn deuren aan de Deutzstraat 33 in het centrum van Heemskerk.

De gemoderniseerde Barber Bekker is speciaal voor heren. Hier kunnen zij royaal worden geknipt en geschoren, maar ook de sfeer van een echte mannenzaak voelen. Eigenaar Henk Bekker: “We proberen hier het gevoel van de oude Kapper Bekker te laten herleven, maar dan in een modern jasje. We focussen ons op de man die hoge eisen stelt aan zijn uiterlijk en premium kwaliteit waardeert. Door de jarenlange ervaring en goed opgeleide barbers kunnen wij naast goed knippen en scheren ook deskundig adviseren betreft haar- en hoofdhuid problemen.” 

Meer dan een eeuw geleden werd Kapper Bekker opgericht achter in de winkel van de toen nog hetende Tabakszaak Bekker, inmiddels Gelukszaak Bekker. De naam was, en is nog steeds, een begrip in Heemskerk. In 1995 verhuisde de kapperszaak naar een groter pand aan de overkant en ging het verder onder de naam Hair Company. Onder deze naam werden ook buiten Heemskerk meerdere kapsalons geopend. Eind 2018 is besloten om de vestiging in Heemskerk te sluiten en los van Hair Company back to the roots te gaan onder de nieuwe naam Barber Bekker. Om de opening te vieren is er de gehele maand april 15% korting op elke afspraak. Reserveren kan online via barberbekker.nl.

Aanmeldprocedure
Op zaterdag 6 april tussen 12:00 en 15:00 uur zijn wij in de mogelijkheid pers te ontvangen en te woord te staan. Er is geen bezwaar voor het maken van eigen beeldmateriaal.

Meldt u zich voor vrijdag 5 april 18:00 uur aan bij:
Rick Bekker (hoofdcontactpersoon)
06-23656467
contact@barberbekker.nl

Voor meer informatie:
Rick Bekker (hoofdcontactpersoon)
06-236 564 67
contact@barberbekker.nl

Overige contactpersonen
Chris Bekker (eigenaar Gelukszaak Bekker)
06-236 564 67
c.bekker@gelukszaakbekker.nl

Jim van der Ploeg (ondersteunende functie)
06-255 407 80
admin@barberbekker.nl